Tenis

Tecău o contrează pe Halep: "Cât am stat la Rio n-am văzut un țânțar. Pentru unii, ăsta a fost doar un motiv"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 septembrie 2016

Horia Tecău a făcut o declarație cel puțin ciudată referitoare la perioada petrecută la Jocurile Olimpice de la Rio. Jucătorul de tenis spune că n-a avut vreo problemă din cauza virusului Zika.

"Cât am stat la Rio, zece zile, nu am auzit o dată cuvântul Zika, nu am văzut un ţânţar. Pur şi simplu cred că e un alt motiv al sportivilor care nu şi-au dorit să participe", a declarat Tecău într-o conferință de presă, anunță Mediafax.

Simona Halep e una dintre sportivele care au declarat înaintea Jocurilor Olimpice că nu vrea să participe din cauza virusului Zika.

Horia spune însă că e deschis să colaboreze în continuare cu Simona pentru proba de dublu mixt: "Nu ştiu cât îşi doreşte ea să mai joace la mixt pentru că se concentrează foarte mult pe simplu şi e greu când ai ca obiectiv câştigarea unui Grand Slam la simplu şi ajungi într-un sfert de finală şi vrei să te odihneşti să te recuperezi pentru următorul meci să intri la mixt.

E mai greu să participi în două probe, dacă îi va face plăcere şi va dori să reintre în proba de mixt putem juca împreună".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.