Liga Campionilor

Luis Suarez provoacă un nou scandal, după ce și-a vărsat nervii asupra unui arbitru în partida din Champions League contra lui Monchengladbach

foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus Albulescu  —  sâmbătă, 01 octombrie 2016

Luis Suarez a folosit cuvinte ofensatoare la adresa arbitrului de tușă, în timpul meciului Borussia Monchengladbach – Barcelona din Liga Campionilor, întâlnire câștigată de catalani cu 2-1.

Imaginile înregistrate îl arată pe uruguayan adresându-i vorbe jignitoare tușierului sloven și aplaudându-l sarcastic, după o decizie a acestuia în urma unui duel cu Elvedi, fundașul al Borussiei.

Secvențe ale comportamentului nesportiv al lui Suarez au fost prezentate la o televiziune din Spania. În imagini se observă și faptul că arbitrul de centru Damir Skomina se apropie de starul Barcelonei, mustrându-l pentru ieșirea sa nervoasă, însă acesta nu l-a avertizat cu cartonașul galben. Suarez l-a înjurat pe "central", dar, din nou, a rămas nesancționat.

Frustrările lui Luis Suarez s-au accentuat după ce Monchengladbach a deschis scorul prin Hazard în minutul 34, însă catalanii au reușit să întoarcă soarta partidei în repriza a doua, datorită golurilor marcate de Arda Turan și Gerard Pique.

Atacantul de 29 de ani recidivează în privința comportamentului său nesportiv pe terenul de fotbal, după ce în anul 2014 a fost suspendat pe patru luni de către FIFA, din toate competițiile, după ce l-a mușcat pe apărătorul italian Giorgio Chiellini, la C.M. din Brazilia.

sursa: dailymail.co.uk

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.