Campionate

Oferta incredibilă pentru Ibrahimovici » Suedezul a refuzat 100 de milioane de euro pentru a semna cu United!

foto: Reuters

Articol de Sebastian Popescu  —  sâmbătă, 01 octombrie 2016

Agentul lui Zlatan Ibrahimovici, Mino Raiola, a dezvăluit că atacantul suedez a refuzat în vară o ofertă de 100 de milioane de euro din China, pentru că își dorește să câștige în continuare trofee.

Rămas liber de contract în vară, după ce înțelegerea sa cu PSG a expirat, Ibrahimovici nu a dus lipsă de oferte. Manchester United, Milan, Inter și Napoli s-au luptat pentru semnătura suedezului, însă Raiola spune că cea mai bună ofertă a venit din partea unui club chinez, care i-a pus pe masă o sumă exorbitantă.

"Ibrahimovici este cel mai bun. A refuzat o ofertă în valoare de 100 de milioane de euro venită de la chinezi. Pentru ca el nu vrea mai mulți bani, el vrea să câștige trofee," a mărturisit Raiola pentru cotidianul italian Il Giornale.

29 de trofeea cucerit Ibrahimovici de-a lungul carierei, fără titlurile cu Juventus, retrase în urma scandalului Calciopoli

Zlatan a ajuns în cele din urmă la Manchester United, cu care a reușit să câștige primul său trofeu chiar în partida în care a debutat oficial. "Diavolii" au cucerit Community Shield, după ce s-au impus în fața campioanei Leicester cu scorul de 2-1, iar suedezul s-a aflat printre marcatori.

Ibrahimovici este cunoscut pentru faptul că a reușit să câștige campionatul în toate țările în care a evoluat de-alungul carierei, mai puțin în Suedia natală.

sursa: goal.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.