Campionate

Ibrahimovici, criticat dur de un fost mare atacant al lumii: "Un pomanagiu!"

foto: reuters

Articol de Raymond Füstös  —  Saturday, 01 October 2016

Zlatan Ibrahimovici, 34 de ani, a avut un start bun în tricoul lui Manchester United, cu 6 goluri în 10 partide. Stilul de joc al suedezului atrage însă nu doar laude, ci și critici aspre, ultimul nemulțumit de prestația lui Zlatan fiind fostul internațional englez Michael Owen.

"Mobilitatea lui mă dezamăgește. Stă într-un loc pentru prea mult timp. Înălțimea lui ar putea fi o scuză, dar se mișcă prea puțin. Am senzația că doar stă în atac și așteaptă mingea, e un pomanagiu!", este părerea fostului idol de pe Merseyside, cu 158 de goluri marcate în 297 partide în tricoul "cormoranilor".

Reacția acidă a lui Owen a stârnit furia fanilor suedezului pe Twitter, însă fostul atacant nu este singurul care îl acuză pe Ibrahimovici că este prea leneș. În urmă cu câteva săptămâni, Christophe Dugarry, fost campion mondial și european cu naționala Franței l-a criticat la rândul său pe vârful lui United. 

253 de goluri a reușit în total Owen pentru cluburile la care a evoluat (Liverpool, Real Madrid, Newcastle, United, Stoke City), respectiv în tricoul Albionului, conform transfermarkt.de

441este numărul total al reușitelor lui Zlatan Ibrahimovici până în prezent în meciurile oficiale

Sursa: eurosport.co.uk 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.