Liga 1

Negoiță amenință: "Ne gândim să ne retragem din campionat, astea nu sunt coincidențe. Arbitrul de la Botoșani a venit croit, aici e vorba de golănii!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 01 October 2016

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, l-a acuzat dur pe arbitrul Lucian Rusandu după meciul pierdut la FC Botoșani, scor 1-2.

"E bătaie de joc ce se întâmplă. Sunt extrem de dezamăgit. Vi s-a părut că acolo a fost penalty? Se aștepta de mult acest penalty. Când trebuia să câștigăm a trebuit să intervină arbitrul să-și arate valoarea. Și autogolul nostru a venit după ce Palici a fost faultat. În loc să ne dea lovitură liberă a lăsat meciul să curgă.

S-a văzut de la distanță că a venit croit. Nu putem vorbi de greșeli umane. Vorbim de mizerie, de golănii. Îți ia tot cheful să mai investești în fotbal când vezi asta. Ne batem joc de acest fenomen. Noi ne-am văzut mereu de treaba noastră, dar cred că ne iau de fraieri. Vom face un protest serios. Dacă se mai întâmplă asta ne retragem din campionat! Eu nu prea cred că sunt coincidențe lucrurile care ni se întâmplă", a declarat Ionuț Negoiță la Dolcesport.

Citește și: Cum a scăpat Dinamo de al doilea jucător eliminat la Botoșani

Citește și: Specialiști în arbitraj dau un verdict crunt: viciere de rezultat la Botoșani - Dinamo!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.