Liga 1

Reacție nervoasă a conducerii dinamoviste: "Cerem demisia CCA! O să țipăm și o să spargem geamuri"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 octombrie 2016

Dinamo a pierdut meciul cu FC Botoșani, 1-2, la capătul unui meci în care dinamoviștii au acuzat dur arbitrajul.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a avut o reacție nervoasă la adresa arbitrajelor din Româna și a cerut demisia conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor.

"S-au întâmplat mai multe lucruri în ultima vreme, dar de fiecare dată am tăcut. Am înțeles o dată, am înțeles a doua oară și am înțeles a treia oară, dar acum este deja prea mult. Maniera părtinitoare în care a condus arbitrul Lucian Rusandu partida de la Botoșani este incredibilă.

Toate aceste chestiuni ne fac să ne punem întrebări legate de modul în care este arbitrată Dinamo în acest campionat. Nu vrem să fim ajutați, dar nu vrem nici să fim dezavantajați. Chiar nu mai putem fi arbitrați corect?

CCA este stat în stat. Nimeni nu știe ce se întâmplă acolo și cum se fac delegările, pe ce criterii se fac. Era normal ca Botoțșani - Dinamo să fie încredințat unui arbitru FIFA. Asistenții sunt cei care au fost la EURO 2016 și atunci mă întreb de ce nu a fost și la centru un arbitru pe măsura asistenților?

Nu mai putem înghiți aceste nedreptăți. De aceea, cerem demisia celor din fruntea CCA. Dacă vrem să schimbăm ceva în arbitrajul românesc, atunci să conducă oameni care se pricep, ca Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu.

Ce trebuie să facem pentru a fi arbitrați corect? O să țipăm, o să spargem geamuri și o să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne câștiga dreptul de a fi arbitrați corect. Pentru că asta cerem corectitudine.

Nu i-am văzut niciodată pe Alexandru Deaconu sau pe Kyros Vassaras să analizeze arbitrajul din Liga 1. Nu știm cum sunt sancționați cei care greșesc. De fapt, știm. Sunt delegați la etapa următoare. E timpul ca domnul Vassaras să nu mai plece prin vacanțe și să dea explicații", a spus Ionel Dănciulescu pentru DigiSport.

"Știm că nici noi nu jucăm așa cum ne dorim, dar am ajuns echipa cea mai dezavantajată din România. Nu te poți juca cu istoria și tradiția lui Dinamo. Nu-ți poți bate joc de fanii noștri minunați, care vin după noi în fiecare deplasare. Nu te poți juca pe banii finanțatorului doar pentru că tu, la CCA, sfidezi pe toată lumea" Ionel Dănciulescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.