Liga 1

Atenție, cad capete! Napoli a fost deja substituit cu Isăilă la Poli Iași, iar Florin Marin e ca și demis după eșecul de la Mediaș

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 3rd of October 2016 12:00

Timp de 11 etape s-a petrecut un fenomen rar în Liga 1: un sigur antrenor a fost înlocuit, atunci când Dario Bonetti a plecat de la ASA Tg. Mureș, iar Dan Alexa i-a preluat postul.

Odată cu pauza competițională prilejuită de meciurile echipei naționale cu Armenia și Kazahstan au început și mutările pe banca tehnică.

Prima s-a consemnat în Copou, acolo unde Nicolo Napoli a fost debarcat de la cârma lui Poli Iași. După înfrângerea cu Timișoara, 0-1, italianul și-a luat rămas bun de la echipă și i-a făcut loc lui Daniel Isăilă. Ziaruldeiasi.ro a dezvăluit că fostul secund al primei reprezentative va avea un salariu de 7.000 de euro și va veni în Moldova alături de Cezar Zamfir și de Nicolae Constantin.

O altă formație care e aproape de a-și schimba "principalul" e FC Voluntari. Ilfovenii au pierdut sâmbătă la Mediaș, 0-1, și au bifat a patra înfrângere consecutivă. Oficialii clubului iau serios în calcul substituirea lui Florin Marin, favorit să-i preia pe Cernat și compania fiind Antonio Conceicao. Portughezul e liber de astă-vară, de când s-a despărțit de CFR Cluj.

2 ania durat mandatul lui Napoli de la Iași, început în octombrie 2014

7 antrenorifuseseră schimbați după 11 etape în sezonul trecut de Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.