Liga 1

Becali îi premiază pe steliști pentru victorie: "N-am avut nicio emoție" » Ironii la adresa lui Dinamo: "Ei sunt pe locul 1 la coregrafii" + Ce spune despre Ivan și Gnohere

foto: Alex Nicodim, Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 02 October 2016

Gigi Becali s-a declarat foarte mulțumit de prestația Stelei în fața luI CS U Craiova, după victoria 2-1 a echipei sale.

"Am promis prime de 2.000 de euro la victorie, mă țin de cuvânt. Mă convinsesem deja de la meciul cu Villarreal că suntem valoroși, dar azi mi-a fost întărită convingerea. Gândiți-vă că jucăm la 3 zile, am întâlnit azi o echipă valoroasă. CSU și CFR sunt cele mai valoroase adversare ale Stelei. 

N-am avut nicio emoție însă, am fost mai buni, știam că suntem mai buni", a spus Becali la Digi.

Finanțatorul roș-albaștrilor n-a ratat ocazia să o ironizeze pe Dinamo: "Vai, săracii de ei, ce milă mi-e de Dinamo! Nu-i problemă pentru Dinamo, ei sunt pe locul 1 la coregrafii".

Despre accidentarea luI Florin Tănase: "Nu cred că e o accidentare gravă, cred că are o mică entorsă la genunchi", a spus Becali.

Întrebat dacă Ivan mai poate ajunge la Steaua, patronul roș-albaștrilor a fost categoric: "Nu mă mai interesează Ivan. Bizonul rămâne Bizon", a spus, misterios, Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.