Handbal

Doar egal la Reșița! Campiona Dinamo a ratat o aruncare de la 7 metri cu 10 secunde înainte de final și meciul s-a terminat 33-33

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 3rd of October 2016 12:00

Cu maximum de puncte după primele 5 etape, campioana României s-a încurcat ieri la Reșița, acolo unde HC Adrian Petrea a reușit să câștige un punct: 33-33.

Gazdele, echipa care le-a administrat dinamoviștilor sezonul trecut prima înfrângere, după o serie lungă de invincibilitate, au condus cu 31-27 cu 10 minute înainte de final! Dinamoviștii au avut însă o perioadă excelentă, cu 6 goluri marcate consecutiv, ducând scorul la 31-33. Reșița a egalat, dar Dinamo a avut șansa să plece cu toate punctele, beneficiind de o aruncare de la 7 metri cu 10 secunde înainte de final. Iranianul Sajad Esteki a ratat însă și meciul s-a terminat la egalitate.

Sârbul Dusan Trifkovici a fost imposibil de oprit la gazde, marcând de 14 ori în poarta bucureștenilor, fiind MVP-ul partidei. Principalii realizatori ai oaspeților au fost Asoltanei, cu 9 goluri, și Vrankovici, cu 7.

Tot în etapa a 6-a, Poli Timișoara și Steaua au încheiat și ele la egalitate, 26-26, un meci în care bănățenii au condus în permanență, dar oaspeții au revenit pe final și au fost la un pas de victorie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.