Liga 1

EXCLUSIV Dinamoviştii trec la fapte şi pornesc revoluţia împotriva arbitrajelor! Documentul prin care vor să modifice modul în care se fac delegările

Foto: Ionuţ Tabultoc/Gazeta Spoturilor

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 03 octombrie 2016

După ce au acuzat vehement greşelile de arbitraj comise împotriva lor în ultimele meciuri, dinamoviştii trec la fapte şi au trimis un document oficial la CCA, prin care urmăresc schimbări în modul de operare al comisiei.

Actul trimis de dinamovişti conţine două puncte. În primul rând, oficialii din Ştefan cel Mare solicită indepărtarea lui Alexandru Deaconu din conducerea CCA.

O a doua cerere se referă la înfiinţarea un program informatic, prin care delegările arbitrilor la meciurile din Liga 1 să se facă aleatoriu.

La finalul partidei cu Botoşani, pierdută de Dinamo cu 1-2, Ionuţ Negoiţă a anunţat că ar putea chiar să retragă echipa din campionat, în cazul în care Dinamo va fi în continuare dezavantajată de arbitri.

 "Toate delegările sunt cu tentă, sunt contra noastră și favorizează o altă formație. Nu uitați de istoricul lui cu Steaua, «cazul Bricheta», a mai făcut și junioratul în Ghencea, iar, peste toate, nu este recomandat prin performanțe pentru funcția pe care o ocupă în cadrul CCA." declaraţiile oficialilor dinamoviști

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.