Liga 1

VIDEO Chiajna şi Pandurii termină la egalitate, 0-0, un meci cu o mulţime de ocazii de gol

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 03 October 2016

Concordia Chiajna şi Pandurii Târgu Jiu au terminat la egalitate în ultimul meci din etapa a 11-a, scor 0-0, după o partidă cu multe ocazii importante.

CONCORDIA CHIAJNA - PANDURII 0-0 TEXT / VIDEO

Ţucudean a fost primul care l-a încercat pe Bălgrădean în minutul 3, dar şutul său de la 20 de metri a fost prins cu siguranţă de portarul ilfovenilor.

Bărboianu a răspuns şi el cu aceeaşi monedă, dar Lazar n-a avut probleme şi doar a privit balonul cum trece pe lângă poarta sa.

După 39 de minute, Bucurică a dat mari emoţii gorjenilor când a lovit bara transversală după un şut puternic, din unghi. Cu un minut înaintea finalului primei părţi, Constantinescu şi-a făcut frumos mingea pe şut din faţa careului, dar Lazar a reţinut în doi timpi.

Imediat după pauză, ilfovenii au pornit cu aceeaşi poftă ofensivă, însă nici şutul puternic al lui Grădinaru de la 20 de metri nu l-a învins pe goalkeeper-ul Pandurilor.

În minutul 65, Marian Constantinescu a primit o centrare de pe stânga şi a reluat cu capul, din plonjon, dar portarul a reuşit să respingă în corner, din apropierea vinclului.

Cu 5 minute înainte de final, Obodo a încasat al doilea cartonaş galben şi a fost trimis la vestiare, după un fault asupra lui Bărboianu.

După această etapă, Concordia Chiajna a urcat pe locul 10, cu 12 puncte, în timp ce Pandurii sunt pe poziţia a 6-a, cu 16 puncte.

Echipele de start:

Chiajna: Bălgrădean - Feussi, Albu, Melinte, Bucurică - Costin, Bărboianu - Buleică, Grădinaru, Constantinescu - Cristescu
Rezerve: Drăghia, Mamele, Pena, Roşu, Tincu, Serediuc, Asanache

Pandurii: Lazar - Pleaşcă, Vasiljevici, Piţian, Grecu - Sânmărtean, Obodo - Munteanu, Antal, Herea - Ţucudean
Rezerve: Stanca, Răuţă, V. Alexandru, Trifu, Pirtea, Bunoza, Unguruşan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.