Campionate

Ronaldinho vorbește despre marele regret al carierei sale! Este legat de Messi

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de George Titus Albulescu  —  marţi, 04 octombrie 2016

Brazilianul a dezvăluit care este marele regret al carierei sale: și-ar fi dorit să joace mai mult timp alături de Messi, "cel mai bun jucător din lume".

Câștigător de cinci ori al "Balonului de Aur", argentinianul s-a impus pe Nou Camp atunci când Ronaldinho se pregătea să plece de la echipă în 2008. Messi a dezvăluit anul trecut că brazilianul i-a spus să ia tricoul cu nr. 10, după transferul său.

Ronaldinho a ajuns la Milan, în Serie A, înainte de a reveni în țara natală, iar în acest timp Messi a devenit golgeterul all-time atât pentru Barcelona, cât și pentru La Liga din Spania.

"Am realizat tot ce mi-am dorit și sunt mulțumit pentru asta. Desigur, mi-ar fi plăcut să joc mai mult cu Messi, el este un mare jucător și sunt foarte bucuros că l-am ajutat la începutul carierei sale, dându-i pasa de gol la prima sa reușită. Îmi pare rău că nu am evoluat mai mult lângă el.

După ce am văzut că devine un asemenea mare fotbalist, ar fi fost grozav să fi jucat mai mult cu el, dar atunci perioada mea la Barcelona s-a terminat și a fost timpul să plec pentru a realiza noi lucruri și obiective. Messi este un mare jucător, iar naționala Argentinei o echipă de top, eu cred că are o șansă reală de a câștiga următorul campionat mondial”, a spus Ronaldinho pentru Gulf News.

Brazilianul a evoluat cinci ani sub tricoul blaugrana, între anii 2003 – 2008. A jucat 145 de partide și a marcat 70 de goluri. În plus, a câștigatde două ori titlul în Spania și trofeul Champions League în 2006.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.