Tenis

ULTIMA ORĂ! TAS a dat verdictul în cazul Mariei Șarapova! Ce se întâmplă cu suspendarea rusoaicei + Prima reacție a sportivei

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 octombrie 2016

Tribunalul Sportiv de la Laussane i-a redus suspendarea Mariei Șarapova, de la 24 de luni la 15 luni, potrivit BBC.

Rusoaica va putea reveni pe teren în aprilie 2017, astfel va putea participa la turneul de la Roland Garros, care se va disputa în iunie.

Maria Șarapova s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, cerând ca suspendarea de doi ani să fie ridicată.

Rusoaica de 29 a primit în iunie o suspendare de doi ani din partea Federației Internaționale de Tenis, după ce a fost depistată pozitiv cu Meldonium la Australian Open.

"Am trecut prin una dintre cele mai grele zile din cariera mea din martie, când am aflat de suspendare, până astăzi, când am aflat că pot reveni în circuit în luna aprilie.

Din multe puncte de vedere, simt că ceva ce iubesc mi-a fost luat și mă simt foarte bine să am acel lucru îanpoi. Număr zilele până când pot reveni pe teren.

Am învățat din asta și sper că și Federația Internațională de Tenis a învățat. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a concluzionat că «nu este de acord cu o mare parte dintre concluziile tribunalului ITF»" Maria Șarapova, pe facebook

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.