Liga 1

LPF vrea înlăturarea lui Deaconu: "Am primit un document unde sunt meționate multe jocuri!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 04 October 2016

Președintele formației Poli Iași, Florin Prunea, a dezvăluit faptul că echipele din Liga 1 au primit un document de la Liga Profesionistă de Fotbal, prin care cluburile sunt consultate în privința demiterii lui Alexandru Deaconu.

În actul trimis de LPF se sugerează și soluția ca delegările arbitrilor din Liga 1 să fie făcute de calculator, aleatoriu.

"Spiritele s-au inflamat din cauza celor două partide. Am primit un document din partea LPF în care se spun anumite lucruri. E un document în care LPF cere demisia lui Deaconu, dacă sunt cluburile de acord în majoritate.

Acolo sunt menționate o grămadă de jocuri, printre care și jocul Iașiului cu Dinamo, pierdut 1-3 de noi și se propune ca delegările să fie făcute de un calculator, aleatoriu.

Este pentru prima dată când avem un arbitru care fluieră la un anumit nivel, cred că domnul Vassaras a făcut o treabă foarte bună. Eu cred că avem arbitri care pot conduce fără niciun fel de problemă toate partidele din Liga 1", a spus Florin Prunea la Digi Sport.

Tot astăzi, Gino Iorgulescu, șeful LPF, a trimis o scrisoare către Comisia Centrală a Arbitrilor în care critică prestația arbitrilor din Liga 1 și spune că clasamentul este influențat de arbitraj.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.