Liga 1

Ghinion în lotul Stelei? Un alt jucător al lui Reghe a suferit o accidentare ca a lui Tănase

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 05 October 2016

Steaua a încasat o lovitură puternică în weekend-ul trecut, după ce Florin Tănase s-a accidentat în meciul cu CSU Craiova, 2-1, și va lipsi 6 luni.

Tănase a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior cu leziune de ligament colateral intern al genunchiului stâng, accidentare de care jucătorii Stelei au mai avut parte.

Un alt fotbalist din lotul actual al Stelei care a avut parte de curând de o accidentare asemănătoare e Lucian Filip. La începutul lunii mai, el a suferit o ruptură tot a ligamentului încrucişat anterior, fix cum a păţit acum şi Tănase.

Filip a fost operat de Ionuţ Codorean şi, deşi recuperarea a decurs fără probleme, încă nu poate juca în ciuda faptului că de atunci au trecut 5 luni. Nici măcar la antrenamentele normale, alături de echipă, n-a revenit, iar estimarea pentru primul meci în care va putea intra e jumătatea lunii noiembrie.

Citește și: Reghe și staff-ul lui, responsabili pentru accidentarea horror a lui Tănase? La ce antrenamente infernale a fost supus jucătorul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.