Liga 1

Mirel Rădoi trimite săgeți către staff-ul lui Reghecampf: "Nu vreau să mă laud singur, dar eu lucram altfel la Steaua" » Sfaturi pentru Florin Tănase

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 octombrie 2016

Mirel Rădoi, fostul jucător și antrenor al Stelei, a comentat situația accidentaților de la Steaua, în care Florin Tănase, Moke și Achim sunt nevoiți să ia o pauză mai lungă din cauza problemelor medicale.

Legenda roș-albaștrilor consideră că la Steaua nu s-a făcut un program corect de prevenție a accidentărilor.

"Eu am avut cam tot felul de accidentări, dar cele de la genunchi sunt cele mai periculoase. Din păcate în fotbalul românesc e o mare problemă, aceea de a preveni accidentările.

Foarte puține echipe au preparatori sau cineva care să se ocupe de prevenirea acestor accidentări. Nu vreau să mă laud singur, dar primul nostru lucru care s-a pus în funcțiune la Steaua a fost ca jucătorii să meargă la sală și să-și facă un program de prevenție.

De exemplu Nicușor Stanciu a avut probleme cu spatele și lucra pentru spate. Din punctul ăsta de vedere în România e o mare problemă. Am avut și noi accidentați în perioada mea. Hamroun a avut o dată întindere, o dată ruptură, Nicușor Stanciu a avut o problemă la șold", a declarat Rădoi la Dolcesport.

Mirel Rădoi îl sfătuiește pe Florin Tănase să urmeze indicațiile doctorilor și să respecte cu strictețe sfaturile medicilor după ce va suferi operația de ruptură a ligamentelor genunchiului.

"Eu am avut două operații la genunchi și vă pot spune că doctorii de la Bologna au fost cei mai buni. Acolo ne spunea exact cum să facem recuperare, să facem sală, s-o facem corect. Bine, au fost situații de români care nu voiau să facă recuperarea și au fost trimiși acasă.

E important să respecte indicațiile doctorilor. Acolo aveam de făcut cântarul în fiecare săptămână, iar unii jucători nu respectau programul și au fost trimiși acasă din cauza cântarului", a adăugat Rădoi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.