Tragedie

VIDEO și FOTO Imagini FABULOASE din dronă cu omagiul adus de dinamoviști lui Cătălin Hîldan, la 16 ani de la moartea "Unicului căpitan"

Articol de Cristi Preda (foto)  —  miercuri, 05 octombrie 2016

La 16 ani de la pierderea "Unicului Căpitan", în mijlocul vestiarului roș-albilor a fost așezat un soclu, iar acolo se va afla tricoul lui Hîldan, în semn de prețuire.

Este vorba despre tricoul purtat de Hîldan la echipa națională, cu ocazia Euro 2000.

Momentul a fost organizat de ultrașii Peluzei "Cătălin Hîldan", iar în vestiarul lui Dinamo au mai fost prezenți tatăl lui Cătălin, Marin Hîldan, fratele Cristi, nepotul Cătălin și ex-căpitanii Florentin Petre, Marius Niculae și Giani Kiriță.

Fanii au pregătit și un spectacol pirotehnic, pe gazon stadionului din Ștefan cel Mare, unde au cântat în memoria fostului căpitan dinamovist.

Pe 5 octombrie 2000, în minutul 74 al meciului amical dintre SN Olteniţa - Dinamo, Hîldan, care avea 24 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, decesul fiind constatat de medicii de la spitalul din Olteniţa. De atunci, Dinamo a retras tricoul cu numărul 11, iar fanii din "Peluza Cătălin Hîldan" cântă la fiecare meci în memoria "Unicului Căpitan".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.