Tenis

FOTO Simona Halep, întâmpinată de zeci de chinezi la antrenamentul de azi! Zâmbete și voie bună la ședința de pregătire a jucătoarei noastre

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 octombrie 2016

Simona Halep e calificată în sferturile de finală de la Beijing, iar astăzi a efectuat un antrenament sub ochii chinezilor.

Câțiva zeci de suporteri au întâmpinat-o pe ocupanta locului 5 în clasamentul WTA la antrenamentul din complexul unde are loc turneul.

Jucătoarea noastră a intrat pe arenă cu zâmbetul pe buze și în uralele chinezilor. Alături de Simona în Beijing sunt Darren Cahill, antrenor Daniel Dobre, fizioterapeutul Dragoș Ciaus și preparatorul fizic Dragoș Luscan.

Simona Halep joacă joi în sferturile de finală de la Beijing cu Shuai Zhang (locul 36 WTA), de la ora 14:30. Meciul va fi transmis în direct la DolceSport și va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.RO.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de două ori în carieră. Halep a câștigat în 2012 la Indian Wells, scor 6-1, 6-1, iar Zhang a câștigat meciul din acest an de la Australian Open, scor 6-4, 6-3.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.