Campionate

Mourinho, îngrijorat de randamentul unui superstar: "Viața personală îi afectează jocul!"

Articol de Alexandru Pavel  —  joi, 06 octombrie 2016

Managerul portughez al celor de la Manchester United, Jose Mourinho, consideră că Anthony Martial nu mai are acelaşi randament la antrenamente şi în meciuri, după ce s-a despărțit de soția sa, Samantha Jacquelinet.

Problemele au început să apară la începutul acestui sezon, după întoarcerea fotbalistului în cantonamentul echipei.

Samantha îl condamnă pe acesta, despre care consideră că transferul la United l-a transformat enorm: "Fotbaliştii din Anglia au mulți bani şi atenție, sunt precum regii, trăiesc într-o lume diferită", au fost cuvintele fetei, conform presei engleze.

Vârful lui United a lipsit o bună perioadă de timp la începutul acestui sezon, dar a revenit cu gol săptămâna trecută, când a deschis scorul în meciul contra lui Stoke, încheiat 1-1.

După reuşita din weekend, Mourinho a declarat: "Avea nevoie de asta. A fost un gol extraordinar, îl va ajuta foarte mult".

Anthony Martial a sosit pe Old Trafford vara trecută. De atunci, a fost unul dintre jucătorii determinanți ai echipei, câştigând titlul de "Golden Boy", acordat celui mai bun tânăr fotbalist.

Atacantul francez se află în aceste zile în cantonamentul echipei naționale, alături de care va disputa două meciuri în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.