Liga 1

Noua galerie a Stelei iese la atac și anunță: "Respectați-ne! Nu vom da înapoi! Locul nostru e în peluză"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 octombrie 2016

Noua galerie a Stelei le cere celor două peluze (Nord și Sud) înțelegere și anunță că vor veni la fiecare meci al formației roș-albastre și că așteaptă cât mai mulți suporteri care s-au săturat să privească din afara stadionului războiul MApN - Steaua - galerii. 

"Suporteri stelisti, multi ne acuza, afirmand ca am luat bani de la Becali, ca suntem galeria lui, ne considera tradatori, ca ne-am vandut sau mai stiu eu cum...Insa, vrem sa va clarificam un lucru: NOI SUNTEM INDEPENDENTI!

Noi nu tinem partea nici lui Becali, nici Armatei, ne dorim sa intram in normalitate, vrem doar sa fim o galerie mare si unita! Acesta este si scopul pentru care a fost creata aceasta pagina, asadar oricine doreste, este liber sa ni se alature!

Vrem sa va asiguram de un singur lucru: ORICE SE VA INTAMPLA NU VOM DA INAPOI!! Vrem sa intelegeti ca respectam deciziile celor doua peluze, de a nu se mai prezenta la meciuri, insa ne dorim ca si ei sa ne inteleaga dorinta de a fi alaturi de echipa. Locul nostru este in peluza si acolo vom fi mereu! DREPTATE PENTRU STEAUA", se arată pe pagina Peluza Roș-Albastră.

Aceștia au făcut un apel pentru toți fanii Stelei pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș și speră ca la acest meci să revină la stadion.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.