Liga 1

EXCLUSIV Dinamo caută președinte care să combată arbitrajele potrivnice » Ultima variantă-surpriză: un fost campion!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol   —  joi, 06 octombrie 2016

Sursele Gazetei afirmă că Ionuț Negoiță a avut câteva întrevederi în ultimele zile cu Marius Stan, clubul din Ștefan cel Mare fiind în căutarea unui președinte vocal, care să apere interesele echipei în relația cu arbitrii și cu celelalte echipe!

Dar, în același timp, să fie un bun organizator, cu ochi la transferuri și o voce puternică în fotbalul intern, cu conexiuni multiple. Stan și-ar fi dat deja acordul să devină președintele "câinilor", având avantajul că se cunoaște foarte bine cu Ioan Andone și a mai fost dorit în Ștefan cel Mare în mandatul foștilor acționari, Nicolae Badea - Cristi Borcea.

În ultimele săptămâni, Dinamo a fost clubul cel mai vocal în privința duelurilor cu arbitrii, mai ales după ce echipa din Ștefan cel Mare a fost dezavantajată clar pe teren la Botoșani (1-2). O a doua variantă ar fi numirea lui Florin Prunea, în acest moment președinte la Iași, cu acesta fiind discuții încă din vară, însă acesta are dezavantajul că nu e deocamdată "liber de contract".

 După ce Oțelul Galați a cucerit titlul în sezonul 2010-2011, Marius Stan s-a retras din fotbal și a fost activ în viața politică a orașului Galați. Stan a fost primar al orașului în perioada 2012-2016, însă a pierdut alegerile organizate în acest an.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.