Campionate

Îl acționează în judecată » Războiul dintre impresari şi De Laurentiis continuă: "Afirmaţiile sale jignesc o profesie!"

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 octombrie 2016

După ce patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a fost citat spunând despre impresari că sunt "cancerul acestui sport", Asociaţia Italiană a Agenţilor de fotbalişti a luat poziţie.

Un purtător de cuvânt a declarat că organizaţia pe care o reprezintă are de gând să-l acţioneze în instanţă pe De Laurentiis pentru comentariile făcute.

Potrivit comunicatului oficial, Aurelio De Laurentiis este învinuit de defăimare la adresa impresarilor de jucători precum şi a meseriei în sine. Comentariile sale sunt caracterizate drept incalficabile în condiţiile în care rolul agentului este foarte clar stabilit de termenii legii: "Detaliile contractuale şi toate obstacolele tehnice ce pot apărea în tranzacţiile de fotbalişti, fac parte din aria de expertiză accesibilă numai impresarilor. De aceea, noi considerăm că rolul lor în fotbalul mondial nu poate fi contestat".

În încheierea comunicatului, Asociaţia precizează că în cazul unei sancţiuni, aceasta trebuie să se răsfrângă strict asupra lui De Laurentiis, nicidecum a clubului Napoli.

sursa: gazzetta.it

(George Vintilă) 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.