Liga 2

Speranțe pentru fanii giuleșteni! Un om de afaceri vrea să cumpere echipa: "Vrea să o ia de la capăt și să cumpere palmaresurile"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 octombrie 2016

Marian Rada, fost antrenor la Rapid, a vorbit despre situația clubului și a spus că un om de afaceri vrea să investeacă la formația alb-vișine, dar foștii acționari vor prea mulți bani.

"Există un om care vrea să investească la Rapid. Totuși, fost conducere cere prea mulți bani. Acum doi ani, Rapid avea 700.000 de euro datorii cu planul de reorganizare în insolvență, iar acum s-a ajuns la 4,5 milioane de euro.

Cei care au dus datoriile la 4,5 milioane au împrumutat clubul, iar acum vor banii înapoi. Ar trebui să renunțe la acei bani pentru că ei au adus clubul în această situație. Cel care vine scoate clubul din faliment sau din insolvență și investește pe mai departe nu trebuie să plătească prostiile celor care le-au făcut și care dispar.

Acea persoană nu dorește să iasă în față. Vrea să fie situația concretă și atunci va investi. Prea mult se dorește falimentul clubului. Vor să-l falimenteze, să scape de datorii și să o ia de la capăt. Acel om vrea să se preia palmaresele pentru că la Rapid, palmaresul e împărțit în două perioade. O parte se va prelua, cealaltă se va cumpăra și așa se va face un nou Rapid", a spus Rada la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.