Nationala

Primul conflict la națională? Daum se contrează cu secundul său: "Nu-i adevărat" » Neamțul ne avertizează: "Nu vă așteptați la prea multe cu Armenia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 octombrie 2016

Selecționerul Christoph Daum l-a contrazis pe secundul său, belgianul Rudi Verkempinck (50 de ani), care a declarat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor că s-au făcut greșeli la partida cu Muntenegru, scor 1-1.

"Nu e adevărat. Nu cred că a fost o greșeală în primul 11 împotriva Muntenegrului. E opinia lui. Noi încercăm de fiecare dată ceva nou. Puteam câștiga cu acel prim 11. Felul în care a jucat echipa în repriza a doua a fost excelent, ne-a lipsit doar norocul. Nu vă așteptați la prea multe, aveți răbdare. E valabil și pentru mâine", a fost reacția lui Daum la conferința de presă.

Reacția lui Daum a venit după interviul pe care belgianul Verkempinck l-a oferit Gazetei Sporturilor în ediția de ieri a ziarului.

Mai jos aveți declarațiile secundului care l-au enervat pe Daum.

- Domnule Verkempinck, vă reproșați ceva pentru remiza din debut cu Muntenegru?
- Am făcut greșeli, știm! Suntem deschiși la soluții, dar e o diferență între a oferi feed-back, a ajuta la o construcție și a demola o echipă. Dacă distrugeți mereu, nu vor apărea niciodată rezultate!

- Concret, alegerile lui Săpunaru și Bicfalvi au părut hazardate. Sunteți de acord?
- În acel moment, Prepeliță nu juca, Pintilii era accidentat. Am fost convinși că pentru ceea ce am gândit, va funcționa cuplul Hoban - Săpunaru. Cristian e puternic fizic, aveam nevoie să închidem culoarele, dar, finalmente, n-a fost cea mai bună alegere. Recunosc! Îl respect însă pe Săpunaru, a făcut tot ce a depins de el pe gazon.

- Iar Bicfalvi?
- Am sperat că-i putem surprinde prin infiltrările lui Eric, care e foarte puternic în careu. Planul a fost să-l ducem des în careul advers, a jucat un pic și înspre dreapta, dar n-a funcționat. Am schimbat pe flancuri cu Torje și Popa, e de discutat dacă mutările au fost făcute târziu sau nu, dar am o certitudine: dacă Bicfalvi mai era pe teren, nu am fi fost egalați!

Meciurile Armenia - România și Kazahstan - România vor avea loc pe 8, respectiv 11 octombrie. Ambele partide vor începe la ora 19:00 și vor fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.