Liga 1

Marica a inflamat spiritele la Steaua » Duckadam și Balint îi răspund dur: "Depinde de atacant"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 octombrie 2016

Ciprian Marica (31 de ani) s-a plâns că nu a reușit în jumătate de sezon să marcheze pentru Steaua din cauza mijlocașilor care nu i-au dat pasele necesare.

"Nu m-am putut reacomoda cu ceea ce înseamnă România. Ceva în compartimentul ofensiv nu funcționează la Steaua. Mingile nu sunt aduse în față pentru atacanți. Nu o spun eu, ci jocul echipei", a declarat Marica la Digisport.

Duckadam, președintele de imagine al Stelei, i-a răspuns lui Marica, la Digisport, acolo unde a lăsat să se înțeleagă că experimentatul vârf al Stelei a fost în contratimp cu coechipierii săi.

"Contează foarte mult și evoluțiile vârfurilor. Poate nu s-a adaptat din alte motive. Baloane s-au adus în fața porții, dar poate el a fost în contratimp. De exemplu, când balonul îl căuta pe scurt, el era pe colțul lung. Și invers. Eu cred că evoluția în atac depinde în primul rând de atacant, de aceea un vârf ca Gnohere ar fi binevenit", a declarat Duckadam.

Opinia lui Duckadam a fost întărită de Gabi Balint, altă legendă în Ghencea: "Depinde și de atacant. Trebuie să fie un jucător care să știe să se demarce. Steaua nu e Stuttgart sau Șahtior".

0 goluri
în 9 meciuri în toate competițiile a bifat Marica pentru Steaua în sezonul trecut

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.