Nationala

Bogdan Stancu și-a ales antrenorii favoriți + Care a fost cel mai greu adversar pe care l-a întâlnit și ce jucător îi place de la Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 07 October 2016

Atacantul Bogdan Stancu (29 de ani) a vorbit despre antrenorii săi favoriți, iar doi dintre ei sunt fostul selecționer Victor Pițurcă, Dan Petrescu și Sorin Cârțu.

"Sunt mulți antrenori cu care am lucrat, dar mi-a plăcut mult colaborarea cu domnul Pițurcă. Am avut multe lucruri de învățat de la dânsul. Mai este și Sorin Cârțu pe care-l admir foarte mult pentru că îi place să promoveze jucătorii tineri. Și Dan Petrescu a fost extraordinar", a declarat Stancu la Dolcesport.

Fostul atacant al Stelei din perioada 2008-2011 a vorbit și despre cel mai greu adversar contra căruia a jucat în cariera sa.

"Am jucat împotriva lui când eram la Steaua. E vorba despre Van Buyten, el a fost cel mai greu adversar cu care am jucat. M-am lovit de el și parcă m-am lovit de un zid", a adăugat Stancu.

"Motanul" și-a ales și jucătorul favorit de la liderul Ligii 1: "Steaua are jucători buni. Dar îmi place în special Adi Popa, e un jucător de valoare".

"E o diferență mare între atmosfera care era la Steaua și ceea ce e acum. E trist. Cred că toți jucătorii Stelei și-ar dori să mai aibă parte de o astfel de atmosferă" Bogdan Stancu

Meciurile Armenia - România și Kazahstan - România vor avea loc pe 8, respectiv 11 octombrie. Ambele partide vor începe la ora 19:00 și vor fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.