CM 2018

Agresat! Neymar a fost lovit cu cotul în cap de un adversar în partida cu Bolivia, 5-0

Neymar, plin de sânge // FOTO Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Saturday 8th of October 2016 12:00

Neymar a fost lovit cu cotul în cap de bolivianul Yasmani Duk, care i-a spart arcada ca răzbunare pentru că strălucitorul brazilian a vrut să-i strecoare mingea printre picioare.

Cu noul selecționer, Tite, Brazilia a redescoperit fotbalul-artă, jucând spectaculos, marcând multe goluri și câștigând trei meciuri la rând în campania pentru Mondialul din Rusia: 3-0 în Ecuador, 2-1 contra Columbiei și 5-0 joi seară, tot acasă, în fața Boliviei.

Echipa auriverde a recuperat timpul pierdut cu Dunga și e acum a doua în AmSud, la doar un punct în spatele Uruguayului!

Neymar, 24 de ani, care poate bate toate recordurile "naționalei" carioca, a făcut un nou meci mare, cu gol și două assisturi.

Accelerările fulminante și sarabanda de driblinguri i-au buimăcit pe adversari. Până în minutul 64, când Yasmani Duk s-a răzbunat pentru toate fentele cu care el și colegii săi au fost torturați.

Văzând că atacantul Barcelonei a încercat să-i strecoare mingea printre picioare, bolivianul l-a pocnit cu cotul în cap, spărgându-i arcada și umplându-l de sânge.

Medicul brazilian i-a oprit sângerarea, iar Neymar a continuat jocul, însă Tite a vrut să-l menajeze. Și l-a înlocuit cinci minute mai târziu. Era deja 4-0. După ce a ieșit el, a mai punctat doar Firmino.

300 de goluri, Neymar!

  • 49 la "națională"
  • 138 la Santos
  • 95 la Barcelona
  • 18 la "naționalele" de juniori

Top 5 golgeteri Brazilia

  Nume Reușite (selecții)
1. Pele 77 (91)
2. Ronaldo 62 (98)
3. Romario 55 (70)
4. Neymar 49 (73)
5. Zico 48 (71)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.