Liga 1

Buletinele medicale ale celor 3 steliști accidentați » Cât vor lipsi aceștia de pe teren și cum a decurs operația lui Florin Tănase

Foto: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 octombrie 2016

Site-ul oficial al Stelei a prezentat buletinele medicale ale celor trei jucători accidentați în ultima săptămână, Florin Tănase, Wilfried Moke și Vlad Achim. Redăm mai jos întreg comunicatul roș-albaștrilor.

1. FLORIN TĂNASE - a suferit o accidentare în prima repriză a partidei cu CS Universitatea Craiova, fiind înlocuit imediat cu Dennis Man. În urmă controlului medical efectuat la stadion de către Dr. Flavian Arămitu, s-a stabilit diagnosticul de ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului stâng, care a fost confirmat în cursul zilei de marţi, în urmă efectuării unei rezonanţe magnetice.

Jucătorul s-a deplasat joi la Clinică Villa Stuart din Roma, unde a fost examinat din nou şi a suferit o intervenţie chirurgicală realizată de către Prof. Dr. Pier Paolo Mariani, prin care i s-a reconstruit ligamentul încrucişat anterior şi i s-au suturat ambele meniscuri, intern şi extern. Operaţia a fost o reuşită, urmând că departamentul medical al clubului să va ţină la curent cu privire la evoluţia post-operatorie a jucătorului.

2. WILFRIED MOKE - s-a accidentat în timpul partidei cu CS Universitatea Craiova. A fost examinat în cabinetul medical al clubului şi i s-au efectuat o ecografie musculoscheletală şi o rezonanţă magnetică, stabilindu-se diagnosticul de leziune fibrilară a mușchiului obturator extern drept. Perioada estimată de recuperare este de 3-4 săptămâni.

3. VLAD ACHIM - a suferit o accidentare în timpul antrenamentului de sâmbătă, 1 octombrie. A fost examinat în cadrul cabinetului medical al clubului şi i s-a efectuat o rezonanţă magnetică, stabilindu-se diagnosticul de leziune fibrilară a muschiului drept femural de parte stânga. Perioada estimată de recuperare este de 4-5 săptămâni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.