Altele

Semifinale de foc la Mastersul European de snooker. Derby pentru Ronnie O'Sullivan! Cum arată programul de astăzi

Articol de Raymond Füstös  —  sâmbătă, 08 octombrie 2016

Mark Selby-Judd Trump și Ronnie O'Sullivan-Neil Robertson sunt cele două semifinale de foc din Mastersul European de snooker, disputat la București. Ambele meciuri au loc azi, de la ora 13:00, respectiv 19:00, în sala Circului Globus din București. 

  • Faza semifinalelor se va disputa în sistemul "cel mai bun din 11 jocuri" sau "primul la 6"

Trump și Selby la pas

După o calificare în sferturi cu mari emoții, câștigând meciul cu Tom Ford în frame-ul decisiv, John Higgins și-a luat adio de la competiție în urma eșecului în fața lui Judd Trump, nereușind să bifeze nici măcar un frame, 0-4. 

Mark Selby l-a copiat la indigo pe Trump, reușind să-l elimine pe englezul Alfred Burden tot după un 4-0. Dublul campion mondial și actualul număr unu din lume a reușit un break de 136 de puncte și îl va întâlni în prima semifinală pe Trump, numărul 4 mondial.

Ronnie vs Neil, meciul zilei

Deși s-a calificat cu greu pe tabloul principal, Ronnie O'Sullivan a prins și el un loc între primii patru, învingându-l cu 4-1 pe Mark Davis. Cvintuplul campion mondial a reușit primul său break de peste 100 de puncte din acest sezon.

În ultimul meci din sferturi, Neil Robertson a trecut mai greu de scoțianul Anthony McGill, cei doi fiind cap la cap până la scorul de 2-2, atunci când campionul mondial din 2010 s-a desprins, completând tabloul semifinalelor. Australianul, numărul 7 mondial, va da piept cu O'Sullivan, aflat momentan pe locul 10 în ierarhie.

Rezultatele integrale ale sferturilor de finală:

John Higgins - Judd Trump 0:4
Mark Selby - Alfred Burden 4:0
Mark Davis - Ronnie O'Sullivan 1:4
Neil Robertson - Anthony McGill 4:2

Semifinalele Mastersului European (11 frame-uri):

Mark Selby - Judd Trump (8 octombrie, ora 13:00)
Ronnie O'Sullivan - Neil Robertson (8 octombrie, ora 19:00)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.