EURO 2016

Dezvăluiri savuroase despre Gareth Bale » Ce făcea în camera de hotel în timpul EURO 2016: "L-am văzut când le-a furat" :)

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 octombrie 2016

Naționala Țării Galilor a fost una dintre revelațiile Campionatului European de anul acesta după ce a ajuns până în semifinale. Un lucru deloc știut despre Gareth Bale a fost dezvăluit însă acum de un coechipier de-ai săi.

Joe Ledley, mijlocașul de 29 de ani al Țării Galilor și al lui Crystal Palace, a declarat că l-a văzut pe Bale în timpul turneului final cum a mâncat două tăvi de brioșe, deși cantitatea atât de mare nu e tocmai indicată unui sportiv.

"Brioșele cu caramel de la hotel erau incredibile! Într-o zi se juca un meci de tenis la TV și l-am văzut pe Gareth așezat frumos, cu două tăvi de brioșe «furate» și cu cafea, urmărindu-l. A fost simpatic", a declarat Joe Ledley.

Chiar și așa, dulciurile înfulecate de starul lui Real Madrid n-au avut un efect negativ pentru Bale, acesta fiind unul dintre cei mai buni jucători de la Campionatul European, înscriind de 3 ori și fiind nominalizat la titlul de jucătorul turneului, câștigat până la urmă de Ronaldo, căpitanul campioanei Portugalia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.