Liga 1

Exclus!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vlad Munteanu nu intra in planurile antrenorului Felix Magath la Wolfsburg. E cu siguranta cea mai dificila perioada pe care o traverseaza Vlad Munteanu de cind a venit in Bundesliga, acum un an. Laudat sezonul trecut, cind a marcat 11 goluri pentru Energie Cottbus, romanul a ajuns rezerva de lux la noua sa echipa, VfL Wolfsburg. "Munteanu nu intra in calcule pentru debutul noii editii de campionat", a anuntat ieri bisaptaminalul Kicker sportmagazin.

Ex-dinamovistul a ramas in urma coechipierilor din cauza unor probleme musculare ce l-au costat doua saptamini si jumatate de pregatire. Motiv pentru care antrenorul Felix Magath n-a putut lucra cu el "cum mi-as fi dorit". Mai rau e ca a modificat si sistemul de joc de asa maniera "incit nu prea mai am nevoie de un mijlocas de banda ofensiv".

Totusi, in conditiile in care nici polonezul Krzynowek, concurentul sau pe post, n-a prea dat satisfactie, Magath i-a lasat lui Vladut o portita deschisa: "Jucatorilor experimentati, care in trecut au convins, le voi oferi intotdeauna o sansa. Depinde de ei daca o materializeaza".

Achizitionat "la pachet" cu Sergiu Radu, Vlad Munteanu, dreapta, e platit cu un milion de euro anual la Wolfsburg

Bild-Hannover


"Nu sint frustrat. E normal sa ramii in urma dupa atitea saptamini de inactivitate. Am destul timp sa recuperez"
Vlad Munteanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.