Liga 2

Surpriză de proporții! Sprijin politic pentru AFC Rapid: giuleștenii și-au pus președinte un lider de partid și așteaptă în scurt timp finanțări considerabile!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 octombrie 2016

AFC Rapid, continuatoarea celebrului club giuleștean care e la un pas de faliment, l-a numit președinte de onoare pe Bogdan Diaconu, liderul PRU, soțul Mariei Olaru, multiplă medaliată la Jocurile Olimpice.

Obiectivul principal al politicianului este de a aduce alături de Rapid oameni potenți financiar care să ajute echipa, scrie Click.

Giuleștenii au maximum de puncte din șase meciuri în Liga a 5-a și așteaptă acum să obțină o infuzie semnificativă în plan financiar, după ce și-au sporit capitalul de imagine și de influență. 

Mai mult, președintele executiv al clubului, Horia Manoliu, ar fi dispus să ceară la anul trecerea directă în eșalonul al treilea, pe bază de invitație, dacă echipa va promova în Liga a 4-a.

"Mulțumesc, Horia Manoliu! Mulțumesc, Rapid București! Este cel mai frumos cadou ce-l puteam primi azi! Voi ajuta Rapidul cu tot ce îmi stă mie în putință! Rapid nu moare! De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici!", a fost mesajul postat de Diaconu pe contul său de facebook.

Vezi mai jos scrisoarea de numire a lui Diaconu:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.