Handbal

VIDEO+FOTO Egal dramatic! Dinamo a ratat în ultima secundă victoria cu Beșiktaș în Liga Campionilor, după o decizie controversată

+9 Foto
Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 octombrie 2016

Dinamo a terminat la egalitate a treia etapă din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin în fața lui Beșiktaș, scor 26-26.

Într-o atmosferă demnă de Liga Campionilor, cu 2.500 de suporteri care au cântat pe durata întregii partidei, Dinamo a reușit un meci memorabil. 

Chiar dacă au fost conduși în majoritatea timpului, "câinii" au ținut aproape de adversari și în finalul partidei ar fi putut da lovitura.

Turcii au jucat ultimele două minute cu un om în minus, Dinamo a ținut de egal și a trecut în avantaj cu 20 de secunde înainte de fluierul final. La ultima secundă din joc, arbitrul a dictat 7 metri pentru Beșiktaș, o decizie aprig contestată de gazde, iar partida s-a terminat la egalitate, 26-26.

"E un rezultat echitabil. Ambele formații au făcut un meci frumos. Știam ce jucători puternici au. Am încercat să-i luăm unu la unu. Suntem foarte încântați că au venit atât de mulți suporteri și îi așteptăm și în viitor în număr atât de mare" Mihai Asoltanei

Clasamentul grupei (se califică primele două echipe): 

LOC / ECHIPĂ MECIURI PUNCTE
 1. Nantes   3 5
 2. Dinamo  3  4
 3. Motor  3  3
 4. Beșiktaș  3  3
 5. ABC Braga  3  2
 6. Holstebro  3  1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.