Nationala

Nu e nici "Xavi", nici "Pirlo" » Porecla lui Răzvan Marin: "Să vă spun un secret"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 10 October 2016

Răzvan Marin (20 de ani) a avut un debut excelent la naționala României, în care a reușit un gol și o pasă decisivă cu Armenia, scor 5-0, și oamenii din fotbal i-au atribuit deja porecle precum "Xavi" sau "Pirlo".

Petre Marin, tatăl noii senzații a fotbalului românesc, spune însă că porecla fiului său e alta.

"Răzvan nu trebuie să fie «Xavi», «Pirlo» sau mai știu eu cine, el trebuie să fie Răzvan Marin, un băiat care muncește mult pentru a obține ce-și dorește. Să vă spun un secret, eu îi zic «Ronaldinho» de când era mic îi zic așa, avea o freză care semăna cu a brazilianului", a declarat Petre Marin la Digisport.

Fostul fotbalist al Stelei spune însă că Răzvan încă nu și-a asigurat un loc de titular în naționala lui Daum: "El trebuie să demonstreze cu fiecare minut pe care-l petrece la echipa națională că poate să devină un jucător important pentru fotbalul românesc.

Nu știu dacă și-a câștigat locul de titular, el prin jocul de la echipa de club trebuie să-i dovedească selecționerului că merită să fie la națională. Totuși, este foarte bine că se află în anturajul primei reprezentative".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.