CM 2018

VIDEO Selfie în setul cu pescarii » Cristiano Ronaldo a dat un gol cu Feroe și s-a pozat cu un fan între reprize

Puștiul fericit face poza visată alături de zâmbitorul Cristiano

Articol de Daniel Scorpie  —  Wednesday 12th of October 2016 12:00

Cristiano Ronaldo n-a dat decât un gol luni, dar a avut timp să se pozeze cu un fan intrat pe teren, înaintea startului reprizei secunde.

Portugalia a bătut neașteptat de ușor în Feroe (6-0), dar fanii din Tórshavn au făcut abstracție de scorul sever. Toți ochii au fost pe Ronaldo, care, după careul servit cu Andorra, nu a dat luni decât un gol.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

El a marcat cu capul pentru 4-0, în minutul 65, într-o repriză începută cu o surpriză. La revenirea de la vestiare, Cristiano s-a trezit cu un suporter local pe teren.

Puștiul îi păcălise pe stewarzi, voia să-și atingă idolul și să imortalizeze momentul unic. Căpitanul lusitan nu i-a refuzat rugămintea de a face împreună un selfie, îmbrățișându-l pe puștiul feroez.

După care l-a împins ușor de cap și i-a dat de înțeles că trebuie să revină urgent în tribună. Fanul n-a scăpat de atacul oamenilor de ordine, care l-au prins.

Ce mai conta atâta vreme cât premiul cel mare era al lui? În teren, MVP-ul meciului a fost însă Andre Silva, care a semnat un hat-trick în doar 25 de minute.

66de goluri a reușit Ronaldo în 135 de jocuri pentru "naționala" Portugaliei. E pe locul 6 în topul celor mai buni marcatori ai "naţionalelor" din Europa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.