Nationala

EXCLUSIV / GALERIE FOTO Rușii au "ascuns" reluările, dar GSP.ro a făcut rost de imagini! Ce s-a întâmplat, de fapt, în prelungirile primei reprize

+11 Foto
Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 octombrie 2016

În prelungirile primei reprize, la 0-0, Chipciu a scăpăt singur în careu, dar a fost deposedat de Akhmetov. Televiziunea rusă care produce transmisiunea partidei, cu 13 camere, nu a oferit nicio reluare în direct a fazei, însă fotoreporterul GSP Alex Nicodim a reușit s-o imortalizeze în cadre succesive. 

În imaginile venite din Kazahstan, se poate vedea cum adversarul lui Chipciu i-a pus piciorul în față fotbalistului nostru.

”Tricolorii” au cerut lovitură de pedeapsă, dar arbitrul portughez Manuel De Sousa a lăsat jocul să continue. La respectiva fază, Chipciu s-a accidentat și a fost schimbat la pauză de Gabi Enache.

Gabi Balint și Helmuth Duckadam au comentat faza în studioul Digisport și amândoi au căzut de acord că arbitrul a dezavantajat naționala noastră.

"Nu știu ce clasă e arbitrul portughez. Nu se poate să arbitrezi așa. Cred că a fost penalty la Chipciu", a declarat Balint.

"Avem două probleme: terenul prost și arbitrajul" Helmuth Duckadam

Citește și: Doi foști internaționali au contestat arbitrajul din Kazahstan. Concluziile primei reprize + sfaturi pentru ”tricolori”: "Avem două probleme"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.