Nationala

EXCLUSIV "Tricolorii" decimați: 5 dinți rupți, fractură și ruptură musculară! Cât vor lipsi de pe teren accidentații + staff-ul medical, acuzat: "E inadmisibil"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 octombrie 2016

Christoph Daum a pierdut doi titulari în prima repriză a meciului cu Kazahstan (0-0), din cauza accidentărilor provocate de intervențiile extrem de dure ale adversarilor. Dragoș Grigore, Cristi Săpunaru și Alex Chipciu au fost victimele kazahilor.

update

Conform surselor GSP.RO, Dragoș Grigore va lipsi pentru două săptămâni, iar mai apoi va fi nevoit să poarte o mască, Chipciu va lipsi aproximativ o lună, în timp ce Săpunaru va absenta pentru două sau trei saptamâni.

Sursele GSP susțin că Săpunaru are mari probleme, deși a încheiat meciul pe teren. Fundașul Astre ar avea cinci dinți rupți!

Primul care a fost înlocuit a fost Dragoș Grigore, care a suferit o fractură de piramidă nazală, iar Chipciu a ieșit și el în ultimele minute ale primei reprize și are probabil o ruptură musculară.

"Suprafața a pus în pericol integritatea jucătorilor. E incredibil ce s-a întâmplat aici. Gazdele știu ce e aici și au transformat fotbalul într-un joc de kick-boxing. Avem o fractură de piramidă nazală, avem o comoție cerebrală, o ruptură. Dacă ăsta e fotbal...

După meci am fost mulțumiți că suntem vii, că am supraviețuit. Nu e posibil așa ceva", a spus Andrei Vochin, oficial FRF, la Dolce Sport.

 Fostul medic al naționalei, Pompiliu Popescu, a acuzat faptul că staff-ul medical actual nu a intervenit corect în cazul lui Dragoș Grigore, care ar fi trebui scos de pe teren mai devreme.

"Grigore ar fi trebuit înlocuit imediat după lovitură. E impardonabil să nu-i poți opri sângerarea. Cu siguranță are o fractură de piramidă nazală. A fost evident că a suferit și o comoție fiindcă s-a văzut la modul în care a intervenit la faza dinaintea schimbării, era dezorientat", a afirmat Pompiliu Popescu.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.