Nationala

Dispută aprinsă la GSP » Tu cu cine votezi? Geambașu, Buzărin sau Andrieș?

foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 12 October 2016

Semieșecul României în Kazahstan, 0-0, a surprins și a dat naștere unor reacții tăioase. Trei dintre editorialiștii Gazetei Sporturilor au analizat meciul de la Astana și au găsit vinovați diferiți.

 Alin Buzărin cere demisia staff-ului naționalei, în frunte cu selecționerul Christoph Daum, dar și a președintelui Răzvan Burleanu. 

"Ilustrul Christoph Daum e cea mai penibilă figură care a stat vreodată pe banca echipei naționale și ne convingem, meci după meci, că momentul angajării sale s-a situat într-o noapte a minții celor care l-au adus. [...] dacă nici după ce am pierdut patru puncte cu Muntenegru și Kazahstan nu înțelegem că trebuie să-l facem imediat pachet și să-l trimitem acasă, ne merităm soarta! [...]"

Citește aici editorialul lui Alin Buzărin!

Cristian Geambașu are un editorial dur la adresa UEFA și FIFA, incriminează starea jalnică a terenului, arbitrajul părtinitor al portughezului Manuel de Sousa.

"Fotbalul de iurtă și șpagă, aşa poate fi caracterizată partida de la Astana. Este un avertisment pentru felul în care UEFA şi FIFA pervertesc fotbalul. [...] 

Un loc în care ţi se fură banii din camera de hotel şi penaltyul din careul lui Pokatilov, un loc unde se faultează vârtos, iar un arbitru portughez se comportă mai rău decât cel mai fidel membru cu fluier al cooperativei lui Jean Pădureanu"

Citește aici editorialul lui Cristian Geambașu!

 Maria Andrieș taxează atitudinea "tricolorilor", într-un editorial cu multe accente ironice.

"Tricolorii şi-au amintit prea târziu ce caută la capătul lumii şi al vegetaţiei. Oricât am certa muşamaua, adică gazonul sintetic, neputinţa a fost a jucătorilor noștri, nu a polimerilor".

Citește aici editorialul Mariei Andrieș!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.