Nationala

Scene scandaloase în avionul "naționalei"! "Pfaaa, să moară viața mea, cu cine vreau io să merg la Mondiale!" » Reacție vulgară a unui șef FRF: și-a jignit un angajat de față cu toată lumea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 octombrie 2016

Reporterul Gazetei prezent în avionul naționalei povestește o scenă care s-a petrecut pe drumul dintre Erevan și Astana. 

În avionul care a adus naționala acasă i s-a făcut rău  nutriţionistului. Lumea era aţipită de oboseala drumurilor care veneau unul după altul. Un masor şi un magaziner s-au speriat: "Doctoreee! Să vină doctoru'!".

Medicul a apărut rapid, stewardesele s-au implicat şi ele. Omul a primit apă cu zahăr şi lămâie şi şi-a mai venit în fire. Zarva l-a adus în spatele avionului pe Gabriel Bodescu. Secretar general adjunct, Bodescu apare rar, doar în sensul că nu apare des la TV. A fost primul din "top management" care s-a apropiat de nutriţionistul întins între scaune. Şi a văzut feliile de lămâie: "Daţi-i o «lamuie» repede, să-şi revină!".

N-a fost de ajuns. "Pfaaa, să moară viaţa mea, cu cine vreau io să merg la Mondiale! Doctore, lasă-l, mă, că luăm altu'! Lasă-l, luăm altu'!". Nutriţionistul şi-a revenit treptat. Alb la faţă când s-a ridicat, şi-a venit în fire până la urmă. Bodescu a continuat să repete că ia altul, încântat de replică.

Detalii despre momentul petrecut în avion și alte informații din culisele naționalei puteți afla din ediția tipărită și din cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.