Liga 1

Mutu are drept de semnătură! Noul manager general al roș-albilor a primit mână liberă din partea lui Negoiţă

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday 13th of October 2016 12:00

Adrian Mutu este de ieri noul manager general al lui Dinamo, urmând a avea sarcini multiple şi drept de semnătură

Este oficial: Adrian Mutu, 37 de ani, este noul manager general al "câinilor". "Briliantul" este de domeniul trecutului, cariera de fotbalist a lui a rămas la "remember", acum va trebui să fie "domnul Mutu", numărul 1 executiv în acest moment la Dinamo, cu responsabilități multiple și drept de semnătură.

Ieri, Adrian s-a împărțit între viitoarele meserii. A venit, mai întâi, la Rin Grand Hotel, a vorbit cu Ionuț Negoiță, a semnat contractul, a făcut cunoștință cu noii colaboratori, a servit un prânz frugal în compania patronului și a lui Ionel Dănciulescu, după care a fugit la sediul FRF pentru a participa la cursurile școlii de antrenori. Nu renunță la varianta de a deveni tehnician.

Care este fișa postului lui Mutu la clubul cu care a câștigat eventul, ca fotbalist, în ediția 1999/2000:

  • Se va ocupa de transferurile lui Dinamo, urmând a veni cu diverse propuneri, având libertate în a-și alege scouterii, în afara celor deja existenți la club. Adrian a transmis că dorește să urmărească la lucru el însuși fotbaliștii monitorizați de echipă.

  • Va căuta atragerea de noi surse de finanțare la club, sponsori și parteneri de imagine. Poate chiar investitori, mai ales că Mutu ar fi demarat deja diverse discuții pentru aducerea unor oameni de afacere din Italia care să vină să bage bani la Dinamo.

  • Va fi puntea de legătură dintre conducere și vestiar, va avea libertate deplină în a vorbi cu jucătorii înainte și după meciuri, considerându-se că va fi o voce impunătoare pentru fotbaliști.

  • Va reprezenta clubul în întâlnirile cu oficialii FRF și LPF.

  • Se dorește a fi o voce puternică, alături de Ionel Dănciulescu, în discuțiile în care este implicat clubul, mai nou, în cele legate de arbitraj.

  • Nu va sta pe banca de rezerve a "câinilor", acolo unde, lângă Ioan Andone, va fi Danciu-gol, directorul sportiv al roș-albilor.

  • Va păstra legătura între club și suporteri, în acest sens urmând a fi zilele viitoare o întâlnire între el și "ultrași".

"E onorant că Dinamo mi-a oferit șansa să debutez într-o funcție atât de importantă și îi mulțumesc domnului Negoiță pentru această provocare imensă în carieră. Sper să răsplătesc încrederea cu rezultate"
Adrian Mutu, manager general Dinamo

"Mă bucur că Adrian Mutu este alături de noi și sunt convins că experiența sa în fotbalul internațional ne va duce către un nou standard de performanță"
Ionuț Negoiță, patron Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.