Nationala

EXCLUSIV Căpitanul naționalei luat la mișto! Detalii incredibile din timpul partidei cu Kazahstan: "Râdea de Grigore"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 octombrie 2016

Gabriel Enache (26 de ani) a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre înfruntarea dură cu Kazahstan, scor 0-0, și descrie un moment incredibil cu arbitrul portughez Manuel De Sousa în prim plan.

- Gabi, ai ajuns viu acasă după partida de la Astana?
- Slavă Domnului, da! Parcă am fost la război, nu la o partidă de fotbal. Adversarii nici nu erau atenți la mingi, de multe ori îi interesa numai să ne lovească. N-am întâlnit nici pe la "județ" asemenea agresivitate. Au împărțit coate și pumni cât au putut, iar arbitrul începuse să râdă de Grigore, căruia tocmai i se făcuse o fractură de piramidă nazală. Îi zicea că-l doare fața mai mult din cauza frigului!

- Cum așa?
- Exact așa! Ne-a povestit Dragoș după meci. În asemenea condiții, e greu să mai vorbești despre fotbal și să faci nu știu ce analize. La Astana am participat la o luptă, ăsta e adevărul!

Dragoș Grigore a suferit o fractură de piramidă nazală după ce a primit un cot în figură de la un adversar în minutul 13. Faza s-a petrecut în careul kazahilor, iar toți specialiștii români în arbitraj au spus că arbitrul trebuia să dicteze lovitură de pedeapsă.

4 selecții
are Enache la națională, pentru care a debutat în septembrie 2014, la Grecia - România 0-1

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi și în Gazeta Digitală un amplu interviu cu Gabi Enache. Printre altele, fotbalistul Stelei explică și faza din finalul meciului în care a alunecat și n-a reușit să înscrie golul de trei puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.