Liga 1

Becali a deschis șampania: "Soția mea m-a întrebat ce am. Atât de mult l-am dorit pe băiatul ăsta că până la urmă Dumnezeu mi-a făcut pofta". Ce s-a întâmplat azi-noapte la 1:00

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 13 October 2016

Gigi Becali a anunțat astăzi că transferul lui Denis Alibec s-a oficializat și că la ora 1:00 noaptea trecută a făcut plata celor 1,7 milioane de euro către Astra.

Patronul Stelei a avut o intervenție telefonică la televiziunea sportro în care a vorbit despre emoțiile prin care a trecut până a oficializat înțelegerea și spune că Alibec e jucătorul pe care și l-a dorit cel mai mult de când activează în fotbal!

"Am reușit să-l iau pe Alibec. Atât de mult l-am dorit pe băiatul ăsta că până la urmă Dumnezeu mi-a făcut pofta. N-a mai existat un asemenea jucător de pe vremea lui Cămătaru! Nu mă interesează dacă va juca împotriva noastră. Niciodată nu mi-am dorit un jucător atât de mult cum a fost cu Alibec.

Era bucuros și el și m-a întrebat când va trebui să vină la Steaua. Sunt foarte bucuros și eu. Soția mea m-a întrebat ce am. Cu el vom fi sigur în Liga Campionilor. Îmi va băga 30 de milioane de euro și-l voi vinde cu alte 15 milioane.

Am chemat doctorii aseară la ora 12 noaptea. A făcut RMN-ul aseară. Am stat cu emoții până mi-a spus doctorul. Când a citit RMN-ul mi-a zis că e supersănătos și că e foarte, foarte bine. Pe la 1 noaptea am făcut plata și când mi-a zis Vali Argăseală că s-a încheiat am fost foarte fericit", a declarat Gigi Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.