Liga 1

Îl desființează pe Daum pentru că l-a ignorat pe Alibec: "Îmi pare rău că neamțul ăsta de doi lei care a venit la națională nu l-a băgat în meciul cu Kazahstanul"

foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 octombrie 2016

Ion Căciularu a fost primul antrenor din cariera lui Denis Alibec. L-a antrenat timp de 7 ani, când atacantul evolua pentru Callatis Mangalia.

Într-un interviu pentru ziarulring.ro, acesta face dezvăluiri emoţionante despre copilăria fotbalistului: "El este dintr-o familie dezorganizată. Părinții s-au despărțit când Denis era mic. Taică-său a fost și el fotbalist, de fapt, jucător de fotbal, că e mult până la fotbalist. Dar maică-sa s-a ocupat de copil, ea i-a purtat pașii până la nivelul ăsta și s-a zbătut pentru Denis. După ce a fost la Callatis, a plecat la Steaua pe la 16 ani, dar n-a rămas pe acolo, nu știu care au fost problemele. Era Leo Strizu la club atunci".

Căciularu l-a atacat pe selecţionerul Daum: "Îmi pare rău că neamțul ăsta de doi lei care a venit la națională nu l-a băgat în meciul cu Kazahstanul. Era nevoie acolo între stoperii ăia ai lor de un jucător puternic cum este Denis. El joacă foarte bine cu spatele la poartă. Plus că putea avea două-trei lovituri din preajma careului pentru că este un foarte bun executant".

Denis Alibec va evolua din iarnă la Steaua Bucureşti, după 3 ani petrecuţi la Astra Giurgiu. În cele 73 de partide disputate pentru formaţia giurgiuveană, Alibec a înscris 37 de goluri şi a oferit 17 pase decisive.

(Adrian Jitea)

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.