Liga 1

Încă un club care a participat în cupele europene e pe marginea prăpastiei! Șefii clubului anunță: "Suntem aproape de desființare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 octombrie 2016

Florin Prunea a surprins înaintea meciului cu CFR Cluj și a anunțat că situația clubului este foarte grea, fiind chiar la un pas ca formația CSM Politehnica Iași să dispară.

"Sunt probleme foarte grave. Din păcate, suntem pe marginea prăpastiei. Duminică facem 3 luni de neplată a salariilor, avem datorii la bugetul statului, avem datorii către terți.

Sper ca în cel mai scurt timp să se facă, totuși, ceva. Nu vorbim de sume foarte mari, pentru că e o echipă care, alături de o alta, cred că are cel mai mic buget de salarii din Liga 1.

Din păcate, parcă nu vedem o luminiță care ar veni, dar trebuie să separăm problemele financiare de cele sportive și să mergem mai departe.

În momentul de față, suntem foarte aproape de desființare, pentru că e greu să motivezi și jucătorii. Sigur că suntem împreună, ne cunoaștem de foarte mult timp.

Eu am 5 ani aici, cu majoritatea lucrez de 2-3 ani și băieții au încredere în mine. Eu sper, am promisiunea factorilor de decizie că aceste lucruri se vor regla", a declarat Florin Prunea la Digi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.