Handbal

Victorie categorică pentru Dunărea Brăila în Cupa EHF » Corona nu mai are nici o șansă! Echipa Marianei Târcă a fost spulberată

Articol de Marian Ursescu  —  Saturday, 15 October 2016

Dunărea Brăila a câștigat categoric prima manșă din turul doi al Cupei EHF, trecând cu 27-15 (11-10), în deplasare, de campioana Belarusului, HC Gomel.

După o primă repriză în care gazdele au ținut ritmul cu echipa română, în partea a doua dunărencele s-au dezlănțuit. De la 11-11 în minutul 32, Brăila a marcat de 10 ori consecutiv, portarul Elena Voicu având din nou o prestație excelentă între buturi.

Finalul a fost la discreția fetelor pregătite de Costică Buceschi, brăilencele făcând și spectacol. Au marcat: Tiron 5 goluri, Tătar 5, Zamfirescu 4, Perianu 3, Tănasie 3, Udriștioiu 2, Krnic 2, Lipară 2, Orșivschi 1. Partida retur se va disputa la Brăila, pe 23 octombrie, dar Dunărea e deja în urne la tragerea la sorți. 

Corona nu mai are șanse

Echipa pregătită de Mariana Târcă e ca și eliminată din Cupa EHF după ce, în prima manșă din turul 2, a pierdut cu 24-37 meciul din Germania cu BBM Bietigheim.

Brașovencele s-au ținut de adversare în prima parte, dar în repriza a doua liderul din Germania s-a distanțat clar. Partida retur se va juca la Brașov, pe 22 octombrie, dar sunt șanse minime de accederea în turul 3.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.