Handbal

Calificare pentru Poli Timișoara în turul 3 al Cupei EHF! CSM București merge din rău în mai rău

Articol de Marian Ursescu  —  sâmbătă, 15 octombrie 2016

Poli Timișoara s-a calificat în turul 3 al Cupei EHF, dar a avut emoții cu norvegienii de la OIF Arendal. După ce "violeții" câștigaseră manșa tur, în deplasare, 24-23, nordicii au încercat să răstoarne scorul pe Bega.

Echipa pregătită de Pero Milosevici a rezistat însă eroic și a câștigat la limită și manșa secundă: 27-26. Vuk Milosevici 6 goluri, Fenici și Simovici câte 5, Lasica și Marjanovici 4, Lazarov 2. Ștefan 1 au marcat pentru Poli, care revine astfel cu succes în Europa după o lungă așteptare. Poli va fi marți în urnele Cupei EHF la tragerea la sorți. Poli speră să treacă și de turul 3 și să acceadă astfeș în grupele Cupei EHF. z

CSM din rău în mai rău

Vicecampioana României nu-și revine. După ce în Liga Națională, după primele 8 etape a înregistrat 5 înfrângeri, CSM București a ratat și calificarea în turul 3 al Cupei EHF. Bucureștenii câștigaseră în tur cu 29-23 și erau în grafic după primele 30 de minute, conducând la Rijeka pe HC Zamet cu 15-13.

A urmat însă o a doua parte dezastruoasă pentru elevii lui Zvonko Sundovski care au pierdut la final cu 21-27. Deși scorul dublei manșe e egal, 50-50, Rijeka merge mai departe grație golurilor mai multe marcate în deplasare, 23 față de 21! Sezonul trecut CSM ajunsese în grupele Cupei EHF!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.