Campionate

Cristiano Ronaldo nu se dezminte » Cine crede că e cel mai bun fotbalist din lume, la ora actuală

foto: reuters

Articol de Alexandru Pavel  —  Saturday, 15 October 2016

Cristiano Ronaldo a oferit un interviu pentru Gazzetta Dello Sport, după ce a fost premiat de publicația italiană, fiind ales cel mai bun jucător al sezonului trecut din UEFA Champions League. 

”Sunt mereu motivat, muncesc în fiecare zi cu acceași ambiție pentru a-mi îmbunătăți jocul. În opinia mea, sunt cel mai bun jucător din lume”, a declarat portughezul, care nu se află în cea mai bună formă în acest început de sezon.

Cristiano Ronaldo îi liniștește pe fanii lui Real Madrid, care consideră că lusitanul ar trebui menajat, acesta nerevenindu-și complet după accidentarea suferită în finala Euro: ”Sunt gata pentru un nou sezon de excepție, mă simt bine după accidentarea suferită”.

Cristiano Ronaldo a sosit pe Santiago Bernabeu în anul 2009, arătând că este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului în fiecare din cele șapte sezoane petrecute la formația din Madrid, alături de care a câștigat de două ori Champions League.

Sezonul trecut, CR7 și-a trecut în palmares cele mai importante trofee puse în joc, Liga Campionilor la nivel de club și Campionatul European, alături de echipa națională.

Cristiano Ronaldo a fost ales de trei ori cel mai bun fotbalist al anului, primind ”Balonul de Aur” în 2008, 2013 și 2014.

Sursa: gazzetta.it

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.