Liga 1

FOTO și VIDEO Pustai, nașul Stelei » Roș-albaștrii, la a doua înfrângere în trei meciuri jucate pe teren propriu

+14 Foto
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 octombrie 2016

Steaua a fost învinsă pe teren propriu de Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, într-un meci în care roș-albaștrii au ratat un penalty și au avut un om în plus pentru mai mult de un sfert de oră. 

FINAL » Steaua - Gaz Metan Mediaş 0-1
A. Munteanu '26
*Boldrin a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 54
liveTEXT/VIDEO

După un început echilibrat de meci, Steaua a ratat o ocazie importantă de a marca în minutul 22, la o lovitură liberă executată de Boldrin, însă Pleșca a intervenit și a respins balonul.

În minutul 26, Gaz Metan a punctat prin Munteanu, care a șutat din afara careului. Mingea a fost deviată de Mitrea, iar Stăncioiu nu a mai reușit să intervină.

Steaua a mai avut două ocazii importante prin același Boldrin, dar apărarea medieșenilor nu a cedat, iar oaspeții au fost pe punctul de a-și majora avantajul înainte de pauză, însă lobul lui Llullaku a trecut peste poarta apărată de Stăncioiu.

Reghecampf l-a introdus pe pauză pe Adi Popa, iar mijlocașul a schimbat jocul Stelei. În minutul 53, Popa a fost faultat în care de Crețu, iar Florin Marcu a arătat punctul cu var.

Boldrin a trimis în bară lovitura de la 11 metri, prima ratată de Steaua în acest sezon, dintre cele trei obținute.

În minutul 68, steliștii au ratat două ocazii importante la o fază prelungită de atac. Fundașii lui Gaz Metan au respins șuturile expediate de Ovidiu Popescu și Adi Popa.

Crețu a văzut cel de-al doilea cartonaș galben și a fost eliminat în minutul 72, după ce l-a faultat pe De Amorim la marginea careului.

Steaua nu a putut profita însă de omul în plus, iar Cristi Pustai este la a treia victorie din patru meciuri jucate contra Stelei. 

Echipele de start:

Steaua: Stăncioiu - Tamaș, Mitrea, Toșca, Momcilovici - Bourceanu, Ov. Popescu - Jakolis, Boldrin, De Amorim - Golubovici
Rezerve: Niță, Man, Tudorie, Muniru, Enceanu, Enache, Ad. Popa
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Gaz Metan Mediaș:  Pleșca - Crețu, Trtovac, Susnjar, Rugasevici - I. Cristea, Zaharia, Buzean - A. Munteanu, Eric, Llullaku
Rezerve: Marinescu, C. Petre, Olaru, Axente, Danci, Romeo, Bic
Antrenor: Cristi Pustai

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.