Liga 1

EXCLUSIV Declarații halucinante ale lui Vali Crețu, fotbalist suspectat că a fost "blat" cu Steaua: "O fi fost și Balint fotbalist!". Spera să-l remarce Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 18 October 2016

Gazeta Sporturilor a dialogat după Steaua - Gaz Metan 0-1 cu omul care a avut o prestație dezastruoasă, fundașul dreapta al ardelenilor Vali Crețu (27 de ani). Jucătorul a povestit în detaliu fazele controversate și a oferit câteva reacții halucinante la adresa lui Gabi Balint.

Steaua a dominat partida de duminică seară, dar s-a aflat cu adevărat aproape de egalare în minutul 53, când Creţu l-a faultat urât din spate pe Adi Popa. Intervenţia a fost de penalty clar, fault din spate, Vali s-a oprit cu ambele picioare pe gambele adversarului. Gabi Balint, la DigiSport, a remarcat intervenţia stranie a fundașului Gazului: “Mă duce cu gândul să-l acuz de intenţie! Parcă și-a dorit să facă penalty! Am văzut atâta fotbal, dar ce a făcut Creţu nu înţeleg!”.

Iată un pasaj din interviul publicat integral doar în ediția tipărită, în care Crețu a comentat aluziile fostului mare internațional:

- Balint a formulat cel mai clar, a spus că din experienţa lui în fotbal, i s-a părut intenţie la intervenţia ta asupra lui Popa. Asta ar însemna că ai căutat să produci un penalty pentru Steaua.
- A jucat Balint fotbal...

- Păi, chiar a jucat! Dacă nici Balint nu a jucat...
- Bine, dar poate pe vremea lui așa era, se făceau blaturi atunci când juca el. Ţi-am zis, am citit pe net declaraţia lui, că n-aveam cum să urmăresc emisiunea de la Digi, care a fost imediat după meci. Mie nu-mi vine să cred că a spus așa ceva!

- De ce? A spus ce a remarcat el.
- Nu se poate să te joci așa cu cuvintele! Eu am și vorbit cu un avocat azi, să-l dau în judecată pe Balint. Dar mi-a zis avocatul că e greu de câștigat procesul pe declaraţia pe care a făcut-o el.

Citește tot dialogul în zori la chioșcuri sau după ora 00:00, pe platforma digitală - AICI

Crețu explică în amănunt ce s-a întâmplat la penalty și la eliminare, apoi îi transmite un mesaj lui Gigi Becali, despre care afirmă: "Știu că s-a uitat la meci și ca să mă vadă pe mine". 

Tot azi exclusiv print: 

» Azi ai a doua parte a interviului cu Mititelu! Ce patron din Liga 1 a venit să-l convingă să-i dea meciul și de ce spune: "Burleanu pleacă mai devreme de la FRF"

» Steaua joacă-n pierdere în Europa: cifre crunte înaintea meciului cu Zurich!

» Cadou de la Burleanu pentru TVR: restul televiziunilor au primit interzis!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.