Liga 1

Gigi Mulțescu șochează după victoria cu Dinamo: "M-au amenințat, nu e nicio glumă!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 octombrie 2016

Gigi Mulțescu a surprins după victoria cu Dinamo a echipei sale, scor 2-1. Antrenorul celor de la CS U Craiova susține că a fost amenințat pe stradă în săptămâna acestui joc. 

"Am avut o presiune foarte mare. Am fost amenințat de oameni pe stradă că dacă nu câștig cu Dinamo să nu mai calc în Craiova. Mi-au zis să plec singur, să nu fie nevoie de violență. Nu a fost o glumă, totul a fost foarte serios.

E o victorie prea frumoasă, chiar și în condițiile astea. Bine că am câștigat, chiar dacă iar am ratat cam mult. Pentru mine e foarte important ca echipa să fie ofensivă. Dacă nu aș fi învins, cred că aș fi plecat. Nu știu. Am ținut-o până la meci, m-am descătușat. Mi-a fost teamă.

Era presiunea că am fost la Dinamo, probabil asta a fost. Eu am bătut pe Dinamo și când eram la Jiul pe timpul celălalt, când puteam suporta niște chestii. I-am bătut cu Astra, Petrolul, Sportul. I-am tot bătut pe Dinamo", a zis Gigi Mulțescu la Digi. 

...despre lupta la titlu: "Mai e mult până să ne gândim la titlu. Trebuie să o luăm meci cu meci. Mai e mult de jucat. Avem multe de îndreptat". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.